Coșul tău

Termeni şi condiţii

Folosind site-ul www.dinbalcani.ro sunteți implicit de acord cu termenii și condițiile de utilizare de mai jos. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor de utilizare. În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile de utilizare, nu folositi site-ul www.dinbalcani.ro.

www.dinbalcani.ro își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile de utilizare oricând consideră necesar, fără notificare prealabilă.

Versiunea în vigoare a termenilor și condițiilor de utilizare este în permanență disponibilă pe site. Verficați această pagină periodic, pentru a lua cunostință de eventualele schimbări. Magazinul online www.dinbalcani.ro își rezervă dreptul de rectificare a ofertelor, a condițiilor și informațiilor acestui site, fără a oferi vreo notificare scrisă clienților săi.

Continuarea folosirii site-ului după schimbarea termenilor și condițiilor de utilizare implică acceptarea modificărilor efectuate și a noilor termeni și condiții de utilizare.

1. Informații generale

Prin site înțelegem colecția de informații obținută prin accesarea adresei de web www.dinbalcani.ro
Prezentul document reprezintă o reglementare privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului www.dinbalcani.ro. Orice contact cu website-ul www.dinbalcani.ro reprezintă acordul mutual de respectare a termenilor și condițiilor prezentului regulament. Raporturile comerciale dintre cumpărător și www.dinbalcani.ro sunt reglementate oficial de Ordonanța de Urgență nr 34/2014, privind drepturile consumatorului în cadrul contractelor încheiate la distanță cu profesioniștii.

Acest site este proprietatea S.C. GAROGYM DRINKS S.R.L. (numită în continuare dinbalcani.ro) care îl întreține și îl administrează:
Companie: SC GAROGYM DRINKS S.R.L
Registru comerţului: J33/2286/01.11.2022
CUI: RO47109382
Adresa: strada Eroilor, nr. 66, Suceava, județul Suceava
IBAN lei: RO78 BTRL RON CRT 0CJ2083401
Banca: Banca Transilvania
Telefon: +40725.96.70.69
E-mail: office@dinbalcani.ro

Toate prețurile afișate pe site sunt exprimate în RON și includ TVA (19%). Datorită volumului mare de informații și a condițiilor impuse de către producător, caracteristicile și disponibilitatea produselor prezentate în acest site se pot schimba fără o notificare prealabilă.

2. Colectarea de informații personale

DinBalcani.ro aplică cele mai înalte standarde în tratamentul confidențial al clienților. Toate informațiile (inclusiv, dar nu exclusiv, cele legate de contul clientului, tranzacții, corespondență) sunt utilizate cu maximă discreție. Singurele informații personale colectate de dinbalcani.ro sunt acelea furnizate voluntar de către utilizator, la efectuarea tranzacțiilor sau în alte operațiuni.
Simpla navigare a site-ului nu implică colectarea de informații personale. Anumite functionalități sau servicii din site necesită furnizarea anumitor informații personale; acestea vor fi folosite numai în scopul pentru care au fost furnizate și/sau pentru comunicările dintre site și clienții săi, atunci când acestea sunt necesare (de exemplu: confirmarea unei comenzi, reduceri de preț, promoții).

DinBalcani.ro nu va divulga informațiile personale ale utilizatorilor colectate pe site niciunei terțe persoane neautorizate. Aceste informații pot fi însă divulgate autorităților îndeptățite să verifice tranzacțiile comerciale, numai la solicitarea justificată a acestora.
DinBalcani.ro poate furniza unor persoane competente informații colective și statistici în legătura cu numărul, profilul sau alte caracteristici ale utilizatorilor săi, în scopul analizării statistice a acestora. Aceste informații nu vor include date de identificare personală.
Toate funcțiile de căutare oferite de dinBalcani.ro sunt puse la dispoziția utilizatorilor în scopul sporirii funcționalității site-ului. DinBalcani.ro nu colectează informații personale în urma operațiunilor de căutare, dar poate păstra și analiza istoricul căutărilor efectuate, în scopul de a identifica interesele clienților și de a îmbunătăți serviciile oferite acestora.
Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare.

3. Utilizarea site-ului de către persoane sub 18 ani

DinBalcani.ro nu este destinat persoanelor sub 18 ani. Acestea, deși nu pot fi împiedicate, nu dețin totuși dreptul de a trimite sau posta informații în DinBalcani.ro, de orice natură ar fi acestea. Orice astfel de operație va fi executată prin intermediul reprezentantului legal al minorului.

4. Prețul produselor

Prețurile produselor sunt cele afișate pentru fiecare produs în parte.
Prețurile sunt afișate pe site în lei și anume: LEI (RON) cu TVA.
GAROGYM DRINKS SRL va putea desfășura orice campanie promoțională referitor la produsele afișate pe site, promoții ale căror condiții vor fi stabilite în întregime de către GAROGYM DRINKS SRL. Nu ne asumăm răspunderea să livrăm comenzile în cazul în care prețul afișat pe site este greșit din diverse motive tehnice sau în urma unei erori umane în momentul introducerii pe site.
Prețul final plătit de client este format din prețul produsului, taxa de ramburs și cheltuielile de expediție. GAROGYM DRINKS SRL nu percepe nicio taxă suplimentară clientului la cumpărarea produsului. Pentru orice taxă percepută suplimentar, vă rugăm să vă adresați imediat la office@dinbalcani.ro.
DinBalcani.ro nu își asumă responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare în ceea ce privește prețurile, caracteristicile sau imaginile produselor. În cazul în care o comandă nu poate fi onorată din cauza unor astfel de erori, DinBalcani.ro își rezervă dreptul de a anula comanda respectivă și de a anunța clientul în cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparută.

5. Plata produselor

Produsele comandate rămân proprietatea GAROGYM DRINKS SRL până în momentul achitării integrale a sumelor de plată.
Plata produselor comandate se poate face:
1. ramburs/numerar la livrare (clienți persoane fizice sau juridice). Produsele se plătesc curierului care livrează împreună cu taxele de livrare incluse în valoarea facturii.
2. prin virament bancar în contul nostru (clienți persoane juridice sau clienți persoane fizice).
3. online prin card bancar (carte de credit/debit, inclusiv cardurile românești) pe site-ul www.dinbalcani.ro prin intermediul procesatorului de plăți.

5.1. Plata numerar

Plata numerar se face în lei către comisionarul care efectuează livrarea, integral în momentul primirii produselor și se percepe o taxă de 14 RON (TVA inclus), taxă evidențiată pe site la finalizarea comenzii.

5.2. Plata prin virament bancar

Companie: SC GAROGYM DRINKS S.R.L
Registru comerţului: J33/2286/01.11.2022
CUI: RO47109382
Adresa: strada Eroilor, nr. 66, Suceava, județul Suceava
IBAN lei: RO78 BTRL RON CRT 0CJ2083401
Banca: Banca Transilvania

5.3. Plata cu card online

Puteți efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA, MASTERCARD și MAESTRO.
Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzacții. Pentru finalizarea corectă a tranzacției, trebuie să furnizați codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe banda cu semnatura dumneavoastră (în funcție de card, pot lipsi).
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

6. Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin Fan Curier. Termenul de livrare este între 1-2 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii și a plății.
Transportul este gratuit pentru comenzi mai mari de 300 lei (TVA inclus).
Pentru comenzi mai mici de 300 lei (TVA inclus), se percepe pentru contravaloarea transportului o taxă conform contractului cu Fan Courier, care va fi afișată la momentul plasării comenzii. În cazul expedițiilor efectuate în alte orașe decât cele cuprinse în lista orașelor în care prestatorul are colaboratori (verificați www.fancourier.ro/acoperire) se percepe taxa suplimentară în funcție de nr. de km suplimentari față de punctul de lucru Fan Courier, costul exact fiind de 0,95 lei/km (fără TVA).
Toate costurile vor aparea in factura proformă sau direct factura fiscală, după caz, separat afișate de costul produselor achiziționate.

Contravaloarea transportului va fi suportată în parte de către cumpărător, în baza tarifelor, iar o parte din costul transportului este suportat de noi, dinbalcani.ro. Astfel, pentru colete cu valoarea peste 300 Ron clientul nu va plăti nimic pentru transport.
Produsele comandate se livrează în toată țara, utilizând modalitatea și termenul de livrare alese de tine la efectuarea comenzii. Produsele se află în ambalaj special și sunt asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare.
În cazul plății în avans prin virament bancar, termenul de livrare se calculează din momentul intrării întregii sume în contul GAROGYM DRINKS SRL.

În cazul în care nu puteți fi găsit la data și ora stabilite pentru livrare, veți fi apelat la numărul de telefon declarat, în caz contrar firma de curierat va păstra bunurile comandate timp de 3 zile lucrătoare, interval în care vă vom contacta din nou pentru a definitiva livrarea. În cazul în care nici de aceasta dată nu veți fi găsit, comanda va fi anulată.
În cazuri speciale (produsele comandate nu se află în stocul nostru, dificultăți de transport) ne rezervăm dreptul de a mări corespunzător perioada de livrare.
Dinbalcani.ro își rezervă dreptul de a nu acepta comenzi și/sau livrări de la anumiți clienți și/sau către anumite adrese.

7. Termenul de valabilitate al produselor

Produsele ce sunt comercializate prin acest site au, fiecare, termenul de valabilitate oferit acestora de producător.
În maxim 14 zile de la livrarea produsului clientul poate solicita companiei noastre returnarea produsului/produselor, numai în ambalajul original, nedesfăcute și împreună cu originalele documentelor tranzacției respective.
În acest caz, clientului i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau similar de pe site-ul dinbalcani.ro de aceeași valoare sau mai mică sau în cazul în care nu este posibil poate primi înapoi suma plătită pentru produs. În caz de retur cheltuielile de transport sunt suportate de client.

8. Înregistrarea ca membru, parola și comportamentul ca membru

Înregistrarea ca membru al comunității dinbalcani.ro este gratuită.
Prin crearea unui cont de membru, utilizatorul poate beneficia de o varietate de servicii.
Acestea pot să includă promoții exclusive destinate membrilor, colectarea și utilizarea punctelor de loialitate, participarea la concursuri sau sondaje de opinie, discount-uri speciale în funcție de istoricul comenzilor.
Pe lângă datele personale necesare în formularul de comandă, prin înregistrarea ca membru veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresa de e-mail) și o parolă. Sunteți responsabil(ă) de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al site-ului DinBalcani.ro, orice activitate desfașurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.
Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Pe site-ul https://dinbalcani.ro,  utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și parolei personale.
GAROGYM DRINKS SRL nu poate fi facută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către https://dinbalcani.ro și furnizorii săi numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din contul de inregistrare, precum și datele din formularul de comandă vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, iar dacă și-a dat acordul pentru a primi comunicări de marketing, va putea primi informări despre eventualele promoții, etc.

8.1. Beneficii destinate membrilor dinbalcani.ro: promoții exclusive destinate membrilor

Prin crearea unui cont de membru, utilizatorul poate beneficia de promoții exclusive, transmise acestuia pe e-mail în cazul în care are acordul de comunicare în vederea transmiterii informațiilor și comunicărilor de marketing dat. Promoțiile exclusive nu vor fi comunicate public, fiindu-i transmise individual doar lui, prin baza unor coduri de reducere aplicabile pe site înainte de finalizarea comenzii.

8.2. Beneficii destinate membrilor dinbalcani.ro: colectarea și utilizarea punctelor de loialitate

Membrul dinbalcani.ro poate acumula puncte de loialitate în contul său la fiecare comandă plasată în magazinul online.
La fiecare cumpărătură de peste 50 lei, TVA inclus, într-o singură comandă, clientul va acumula un punct de loialitate. Multiplu de 50 LEI, TVA inclus, într-o singură comandă înseamnă multiplu de puncte de loialitate. Fiecare client poate primi un număr nelimitat de puncte de loialitate, care este direct proporțional cu valoarea comenzii, astfel:

Valoare comandă cu TVA inclus

50,00>99,99 lei
100,00>149,99 lei
150,00 > 199,99 lei
Etc.

Număr puncte de loialitate acordate

1 punct
2 puncte
3 puncte
Etc.

Nu se acordă puncte de loialitate pentru comenzile cu valoare sub 50 lei.
Punctele de loialitate vor putea fi folosite pentru generarea de coduri de reducere la comenzi ulterioare sau vor putea fi transformate în promoții.
Diversele campanii în care vor putea fi utilizate punctele de loialitate vor fi comunicate de dinbalcani.ro pe site și prin diferitele canale de marketing pe care GAROGYM DRINKS le are la dispozitie, inclusiv canalele de social media.
Punctele de loialitate acumulate în contul de membru de pe dinbalcani.ro au o valabilitate de 1 an de zile. Neutilizarea acestora în decurs de 1 an de zile duce la ștergerea lor. Prima dată de ștergere a punctelor de loialitate neutilizare va fi 31.12.2023.

8.3. Beneficii destinate membrilor dinbalcani.ro: discounturi speciale în funcție de istoricul comenzilor

Membrii dinbalcani.ro își pot vedea istoricul comenzilor efectuate în contul de pe dinbalcani.ro și în funcție de frecvența, conținutul și valoarea comenzilor efectuate, pot primi coduri de discount speciale. Acestea vor fi comunicate utilizatorilor pe e-mail în cazul în care și-au dat acordul de comunicare pe e-mail.

9. Promoții și concursuri

Dinbalcani.ro stabilește regulamentele promoțiilor și ale concursurilor pe care le organizează. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștință eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu sau alte mijloace de comunicare publică sau privată. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil.
Nu garantăm disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promoție și o putem întrerupe sau anula în orice moment fără nici o notificare prealabilă.

10. Securitatea informațiilor

GAROGYM DRINKS SRL garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. GAROGYM DRINKS SRL nu își asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de https://dinbalcani.ro nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare.
De asemenea, GAROGYM DRINKS SRL nu răspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul. Garantăm securitatea și confidențialitatea datelor, dar nu garantăm securitatea sau stabilitatea software-urilor.

11. Responsabilitati privind produsele și serviciile

În cazul în care produsele nu se pot livra sau suferă deteriorări pe timpul livrării, clientul poate cere returnarea imediată a sumelor încasate deja de societatea GAROGYM DRINKS SRL, dar nu și alte despăgubiri.
Produsele primite vor fi verificate în prezența reprezentantului transportatorului, iar dacă din nefericire produsele se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul are dreptul de a refuza comanda și este rugat să reclame aceste daune la office@dinbalcani.ro. GAROGYM DRINKS SRL returnează contravaloarea (dacă plata a fost efectuată în avans) sau retrimite coletul la cererea clientului.
GAROGYM DRINKS SRL nu poate garanta disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate. Din acest motiv, GAROGYM DRINKS SRL își asumă dreptul de a nu onora comanda în cazul în care respectivul produs nu este aprovizionat momentan. Clientul va primi înapoi banii încasați de societatea GAROGYM DRINKS SRL pentru respectiva comandă.

Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este proprietate a firmei GAROGYM DRINKS SRL și a partenerilor săi și a fost alcătuit în colaborare cu furnizorii produselor prezentate. Imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini în orice mod (culoare, aspect etc.)
Site-ul https://dinbalcani.ro și materialele aferente sunt oferite “așa cum sunt” și “atât cât sunt disponibile”.
GAROGYM DRINKS SRL nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi făcută responsabilă pentru orice pagube apărute prin folosirea în orice fel a produselor achiziționate prin intermediul site-ului dinbalcani.ro, produse pentru care GAROGYM DRINKS SRL nu ofera nicio garanție, expresă sau implicită.

GAROGYM DRINKS SRL nu garantează și nici nu va putea fi considerată responsabilă în cazul în care produsele achiziționate nu corespund scopului pentru care au fost achiziționate.
De asemenea, GAROGYM DRINKS SRL nu oferă nicio garanție în cazul oricăror consecințe care pot apărea, cauzate de nefuncționarea serviciilor, întârzierea informațiilor sau securitatea aplicațiilor sale.
GAROGYM DRINKS SRL nu va fi facută responsabilă pentru orice pagube, de orice fel, incluzând, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

12. Hyperlink-uri și alte site-uri

DinBalcani.ro poate include în site link-uri către alte site-uri, aflate sau nu în proprietatea DinBalcani.ro, dar nu poate fi, în nicio circumstanță, responsabil pentru conținutul acestor site-uri.

13. Litigii

Orice tentativă de acces neautorizat la site-ul www.dinbalcani.ro și orice încercare de fraudă va fi raportată fără întârziere autorităților competente. Toate litigiile vor fi soluționate pe cale amiabilă. Dacă litigiul nu poate fi soluționat pe cale amiabilă, sau una din părți renunță la soluționarea pe cale amiabilă, litigiul se va soluționa cu ajutorul autorităților competente, a căror hotărâre este definitivă și obligatorie.
Forța majoră invocată și probată de una din părți în condițiile legii, exonerează părțile de obligații pe întreaga durată a forței majore, cu excepția obligației de plată pentru serviciile prestate până la apariția ei.

14. Drepturi de autor (copyright)

Întregul conținut al site-ului www.dinbalcani.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe și alte date, este proprietatea GAROGYM DRINKS SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.
Folosirea fără acordul scris al GAROGYM DRINKS SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare și se soluționează de către Instanța Judecătorească din România.

15. Comentarii, comunicări și alte informații

Persoanele care accesează/vizitează site-ul pot face comentarii și orice alte comunicări; pot să trimită e-mailuri, să transmită sugestii, idei, întrebări sau alte informatii, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimător, nu tulbură în nici un fel viața privată a altor persoane, nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală, nu conține viruși, texte vizând diverse campanii de promovare, scrisori în lanț, email-uri în masă sau orice altă formă de spam. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare. Dinbalcani.ro are dreptul (dar nu și obligația) de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site.

16. Dispoziții Finale

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalidă, indiferent de cauză, aceasta clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul acceptă fără obiecții condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Ai peste 18 ani?

Încurajăm consumul responsabil. De aceea te rugăm să confirmi că ai peste 18 ani. Mulțumim!