Coșul tău

Politica de retur

La plasarea unei comenzi pe site-ul dinbalcani.ro, verificarea cu maximă atenție a produselor comandate, a caracteristicilor lor, a stocului disponibil și a cantității comandate îi revin cumpărătorului.

Conform dispozițiilor Ordonanței de Guvern nr.130/2000, privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, dacă clientul nu este mulțumit de produsele cumpărate de pe dinbalcani.ro și dorește să renunțe la cumpărare și să primească contravaloarea produselor înapoi, poate solicita aplicarea politicii de retur în maxim 14 zile lucrătoare de la momentul efectuării comenzii.

Solicitările de retur ale oricărui produs achiziționat se pot face doar în scris, completând formularul de mai jos.

Dreptul de retur în 14 zile se adresează doar clienților care au achiziționat produse online de pe site-ul www.dinbalcani.ro

Clientul are dreptul de a renunța unilateral la contractul la distanță, în termen de 14 zile, fără penalități și fără invocarea unui motiv.

Conform Ordonanței nr 130/2000, consumatorul este răspunzător de achitarea cheltuielilor aferente returnării produselor către comerciant.

Dreptul la renunțare la cumpărare nu se aplică în cazul persoanelor juridice.

Rambursarea sumelor se face în cel mult 30 zile de la data denunțării contractului de către consumator.

Sunt exceptate de la dreptul de renunțare la cumpărare vinurile sigilate care au fost desigilitate de consumator și vinurile depozitate necorespunzător de către consumator.

Condițiile minime ale spațiului de depozitare astfel încât vinul achiziționat să își păstreze proprietățile inițiale sunt: întreținerea și igienizarea adecvată, prevenția accesului și înmulțirii dăunătorilor, prevenția contaminării vinurilor cu mirosuri neplăcute și substanțe care le-ar modifica calitățile organoleptice, asigurarea un mediu care să prevină multiplicarea bacteriilor acetice, a mucegaiurilor, controlul temperaturilor și umidității.

Depozitarea vinurilor îmbuteliate se face în spații închise, uscate, unde este asigurată o temperatură controlată de max 20° C (ideal este să se păstreze vinul la temperaturi de 5-15° C, umiditatea relativă a aerului trebuie să aibă valori cuprinse între 60 – 80%) și lipsite de lumină.

Pentru orice detalii sau neclarități privind returnarea produselor vă rugăm sa ne contactați pe e-mail la office@dinbalcani.ro

Formular de retur


Ai peste 18 ani?

Încurajăm consumul responsabil. De aceea te rugăm să confirmi că ai peste 18 ani. Mulțumim!