Vinificație: Un cupaj intrigant din Sauvignon Blanc și Keratsuda. Mustul a fermentat împreună cu coaja strugurilor timp de 2 săptămâni, apoi a fost lăsat pe drojdie timp de încă 4 săptămâni.
Note de degustare: Blând, de culoare portocalie deschisă. Aromă expresivă de fructe tropicale, gutui, pere, cireșe albe, frezii și salcâm. Gustul este proaspăt, cu taninuri blânde și un postgust mineral lung. Un vin foarte complex, intrigant.
Asocieri culniare: Recomandat alături de preparate asiatice, pește, fructe de mare, sushi, preparate picante, indiene. Dintre preparatele europene este ușor de asociat cu brânzeturi și carne de pasăre.
Premii:
Recolta 2017:
- MEDALIA DE BRONZ – Thessaloniki Wine Competition, Greece 2019
Recolta 2016:
- MEDALIA DE ARGINT – Concours Mondial Bruxelles 2017
- №1 SPECIAL WINE OF BULGARIA – DiVino 2016
- TOP 20 in DiVino’s TOP50 Bulgarians Wines of 2016
Recenzii
Nu există recenzii până acum.