Vinificație: Produs printr-o metodă tradițională, bine cunoscută în zonă. Procesul de fermentație a fost întrerupt înainte de finalizare prin șoc termic rezultând un vin plăcut, demisec, cu o concentrație de alcool de 13.5% și 10 g de zahăr rezidual cu arome și gust fructat. A fost mai apoi îmbuteliat fără să intre în contact cu stejarul pentru a-i păstra corpul ușor și caracterul fructat.
Note de degustare: Culoare roșu vibrant cu arome de fructe de pădure negre, cireșe sălbatice, ierburi și cafea. Echilibrul perfect între aciditate și dulceață.
Asocieri culniare: Vinete coapte, cartof dulce și păstârnac, paste bolognese, pizza, burger, coaste cu sos BBQ, brânzeturi moi și smochine coapte. Foarte potrivit în combinație cu preparatele chinezești și thailandeze ușor picante dar și în combinație cu fructele proaspete sau uscate: căpșuni, cireșe, prune.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.